U bent hier: Bibliotheek › Lezen

MogelijkhedenBibliotheek

HACCP › Gids voor goede hygiënische praktijken


 
Na een bijzonder spannende eindspurt waarbij onze gids door verschillende commissies werd geloodst hebben we de eindmeet gehaald op 23 december 2005. Een drukke periode van intensief vergaderen is hiermee afgesloten.
 
Om het jaar in schoonheid af te ronden verscheen ook het Koninklijk Besluit betreffende de detailhandel van levensmiddelen van dierlijke oorsprong.
 
Zoals gepubliceerd in de vorige en deze B.B. worden een aantal regionale informatievergaderingen met de vertegenwoordigers van het FAVV voorzien in het eerste trimester van 2006.
 
Logisch gezien kunnen wij dus stellen dat in de nabije toekomst het systeem van autocontrole, zoals voorzien in onze gids, operationeel kan worden.
Ook de levering en verdeling van de goedgekeurde gids is voorzien voor de maand februari.
 
Wij wensen dat het in werking stellen van dit systeem soepel en progressief in samenwerking met de verschillende controlediensten zal gebeuren. Daarom ook is uw aanwezigheid op deze infovergaderingen van het grootste belang.
 
Het soepel en aangepast in de praktijk brengen van deze nieuwe reglementeringen is essentieel om te voldoen aan de gestelde eisen en om zo de leefbaarheid van onze kleine KMO’s te garanderen.
Wij staan klaar om u met raad en daad bij te staan.
 
 
      
 
 
       De voorzitters.

 Landsbond Beenhouwers  

Landsbond der beenhouwers
Kortenberg 116
1000 Brussel
02/7352470
info@landsbond-beenhouwers.be

Zoeken

NieuwsbriefPoll
Voelt u dat de klanten minder uitgeven door de financiële crisis?

Ja
90
Stemmen: 9 (90 %)

Neen
10
Stemmen: 1 (10 %)

geen mening
0
Stemmen: 0 (0 %)

Aantal stemmen: 10